Het Aquafinesse pakket bevat alles wat u nodig heeft voor uw spa of hottub want het is echt niet zo schoon als je denkt! Met slechts een wekelijkse dosis zorgt Aquafinesse voor wel schoon en helder water! Daarnaast maakt het ook het water zachter door de kalk uit de apparaten te halen. Op een gegeven moment zijn de bacteriën zo vermindert dat je nog maar een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel nodig hebt! Niets is opgewassen tegen de krachtige formule van Aquafinesse!

Aquafinesse pakket

Ervaring met Aquafinesse pakket

Ik heb Aquafinesse een paar weken geleden gekocht en ben het ook meteen gaan gebruiken en ik ben zeer tevreden! Het is makkelijk te gebruiken, de uitleg staat heel duidelijk op het etiket en ik had het besteld bij Bodyfitwebshop en ze helpen je erg goed als je nog andere vragen hebt. In het begin werd het water van mijn hot tub troebel en vies maar toen bleek dus dat dat hoort en dan het dan op de juiste manier werkt! Bodyfit heeft mij veel tips gegeven over hoe ik het beste kon beginnen met het gebruiken, wat de beste manieren zijn en wat er kan gebeuren als ik teveel Aquafinesse aan het water heb toegevoegd. Al met al, zou ik zeker aanraden om het aan te schaffen als u ook een spa hebt net als ik!

Chloor

Hoe te gebruiken?

Pak een fles uit de doos en kijk eerst even op het etiket om te kijken hoeveel je weken moet toevoegen. Goed schudden voor gebruik. Giet daarna de hoeveelheid in de maatbeker en daarna in het water. Ze de jets aan voor minimaal 2 minuten zodat het zich goed kan mengen met het water. Plaats hierna een reinigingstablet in de dispenser, draai het dekseltje erop, plaats de dispenser op het filter en vul deze met water totdat de luchtbellen weg zijn.