Het mee hebben moeten maken van een trauma is voor niemand aangenaam. Denk hierbij aan het uitgezonden zijn geweest in het leger bijvoorbeeld. Veel mannen en vrouwen hebben hier op een latere tijdstip erg veel last van. Althans, daar kunnen ze last van hebben want niet iedereen heeft hiermee te maken. Je slaapt niet meer, eet slecht en vervolgens reik jij graag naar de fles. Op dat moment geeft het je de nodige voldoening, maar dit is geen oplossing. Hiervoor raad ik je aan om jezelf te laten controleren zodat je hulp kunt krijgen. Wanneer er definitief ptss wordt geconstateerd, dan kun je ervoor kiezen om een behandeling complexe ptss te volgen. Bij PSYTREC ben je meer dan welkom!

Zij nemen daadwerkelijk de tijd voor je om jouw verhaal aan te horen. Dit zal jou in het begin niet goed afgaan aangezien jij deze vervelende herinneringen moet herhalen. Het beeld komt weer naar boven en dat is niet prettig. Echter zul jij snel gaan merken dat dit op een gegeven moment wel degelijk verlichting zal geven. Sterker nog, het zal jou de nodige rust geven die jij zoekt.

Een behandeling complexe ptss ondergaan

Het is een zwaar traject waar jij doorheen zult moeten gaan. Echter zul jij merken dat het jou doet opluchten. Jouw nachtrust is weer terug en de drang naar de fles zal compleet verdwijnen! Neem zelf eens een kijkje op deze website als jij eerst wilt weten hoe dat zij te werk gaan.