Een Daisyspeler is een geweldig apparaat die mensen met een beperking, zoals slechtziende of dyslexie kan helpen lezen. Dit apparaat leest als het ware boeken voor, maar ook kranten, tijdschriften en ander leesvoer kan door dit handige apparaat worden gelezen.

Worldwide Vision is het bedrijf die dit apparaat op de markt heeft gebracht. Veel mensen hebben heel veel voordeel om deze in hun bezit te hebben. Hiermee kunnen zij, net als mensen die zelf kunnen lezen, ook een goed boek laten voorlezen. Door middel van het plaatsen van een
SD-geheugenkaart, een USB-stick of een cd, is het mogelijk om net zoals in een normaal boek, vooruit of achteruit te bladeren.

Een Daisyspeler aanschaffen

Onlangs is er voor mijn vader een wereld open gegaan. Naarmate de tijd vorderde kon hij steeds slechter zien en dat belemmerde hem in het lezen van de krant of een boek. Iets wat hij altijd graag deed, maar helaas niet meer mogelijk was.

Via Worldwide Vision kan onze vader weer een boek lezen. Althans hij laat deze voorlezen, met de hulp van dit apparaat. Een vriendelijke mensen stem leest hem voor en hier kan hij heerlijk van genieten.

Bij dit bedrijf is het mogelijk om diverse hulpmiddelen aan te schaffen waar behoefte aan is. Vaak worden deze vergoed door de verzekering, of er moet een klein gedeelte voor betaald worden. Om erachter te komen welk hulpmiddel het beste bij jou zal passen en wat de kosten hiervan zijn, kan je het beste contact opnemen met de medewerkers van de Worldwide Vision.