Fysiotherapie Veenendaal, hier vind je er natuurlijk genoeg van in deze plaats. Maar ik wil graag mijn complimenten achterlaten over Fysiotherapie
De Ellekoot. Hier ben ik namelijk een poos in therapie geweest na mijn ongeluk. Helaas ben ik net als vele slachtoffer geweest van een auto ongeval. De schrik zat er goed in. Toen ik werd ontslagen uit het ziekenhuis, mocht ik mij direct melden bij een fysiotherapeut. Omdat ik dit adres al kende van naam, want ik woon in de buurt. Ben ik hier langs gegaan voor het maken van een afspraak. Hier werd ik erg vriendelijk geholpen en gelukkig kon ik na het weekend al terecht voor de eerste behandeling. 


Mijn ervaring met Fysiotherapie Veenendaal

In de eerste instantie had ik geen zin om met Fysiotherapie Veenendaal te starten. Mijn arm die was verbrijzeld deed nog erg zeer. Ik was dan ook erg bang dat de behandelingen ook veel pijn zouden doen. Maar al snel werd ik gerustgesteld door de vrouw die mij hielp. Ze legde mij uit dat we oefeningen gingen doen die pijnloos zijn. Wel moest ik er goed mijn best voor doen en ook moest ik bepaalde oefeningen ook thuis blijven doen. 

Therapie

Stapje voor stapje kon ik mijn arm beter bewegen. Na een aantal weken voelde ik aan alles dat ik na elk bezoek beter mijn arm en schouder kon bewegen. Langzaam kreeg ik mijn kracht weer terug. Nu heb ik mijn therapie afgerond en ik ben erg tevreden over de therapeut die mij hielp. Ze wist precies wat ze deed en niet alleen lichamelijk ben ik erg geholpen maar ook psychisch. Ik heb mijn verhaal over het ongeluk kunnen doen en ik kreeg erg veel steun en begrip. Ik voel mij weer als vanouds, hoewel de angst van een ongeluk er nog wel steeds in zit. Maar dat is logisch.