Geïnteresseerd in het huren van een hoogwerker?

Masthoogwerker

Voor uw werk moet u de hoogte in, maar hoe doet u dat wanneer u niet genoeg hoogwerkers heeft? De oplossing hiervoor is het huren van hoogwerkers van een betrouwbare, externe partij als Hoogwerkt. Bij Hoogwerkt kunt u veel diverse machines huren waarmee u de hoogte in kunt. Van kniktelescoophoogwerkers tot heftrucks en van een mini hijskraan tot aan een aanhangerhoogwerker, bij Hoogwerkt vindt u het allemaal. Deze partij levert uitsluitend aan bedrijven en verhuurt per uur. Dit zorgt voor een flink kostenvoordeel voor u als klant. Zo betaald u nooit meer voor uw gehuurde machine dan nodig. Wilt u meer weten over de werkwijze van deze partij? Wij vertellen u er graag meer over.

Masthoogwerker

De voordelen van Hoogwerkt

Het feit dat u bij Hoogwerkt machines per uur huurt is misschien wel het grootste voordeel. Huurt u een hoogwerker voor 1,5 dag? Dan betaald u ook niet meer dan voor 1,5 dag. Maar dit is zeker niet het enige voordeel dat het huren bij Hoogwerkt met zich mee brengt. Een ander kostenvoordeel van deze partij is dat zij werken met een starttarief en hier de gehuurde uren bij optelt. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en heeft u zelf de kosten in de hand. Ook betaald u geen extra brandstofkosten bij deze partij. Bij Hoogwerkt huurt u voornamelijk elektrische machines, waardoor er geen brandstof bij komt kijken. Hoogwerkt heeft drie belangrijke uitgangspunten. Zij willen de CO2 uitstoot van hun klanten verminderen, de huurkosten van de klanten verlagen en het comfort voor de klant verhogen. Ze zijn actief bezig met het verminderen van de CO2 uitstoot en constant op zoek naar nieuwe manier om dit te doen. Zo kunt zijn de machines voorzien van een sterke lithium batterij die minimaal een volledige dag mee gaat.

heftruck

Hulp nodig?

Weet u niet zeker voor welke machine u moet kiezen? Hoogwerkt heeft een handige machine selector die de juiste machine voor u selecteert. Komt u er na het gebruik van de selector nog niet uit? Neem gerust contact op met de specialisten van deze partij. Zij kunnen u alles vertellen over de diverse machines en kijken met u naar de beste optie.