Iedereen is natuurlijk bekend met het begrip hypnose. Hypnosetherapie kan gebruikt worden voor ontzettend veel verschillende problemen. Heb je bijvoorbeeld last van hoogtevrees of kan je geen nacht normaal doorslapen? Misschien kan hypnose jou daar wel vanaf helpen. Veel mensen kiezen voor deze therapie omdat het niet alleen heel effectief is maar ook nog eens een bijzondere ervaring om mee te maken. Natuurlijk is het niet voor iedereen. Hypnosetherapie heeft het beste resultaat wanneer je jezelf niet verzet tegen de therapie. Heb je het nog nooit geprobeerd? Dan is de Hypnose Praktijk een goede eerste keus.

decoratief. Leef vrij met hypnose

Over Hypnose

Veel mensen vragen zich af wat er nou daadwerkelijk gebeurt tijdens hypnose. Je kan natuurlijk niet precies uitleggen wat er gebeurt tijdens zo’n sessie aangezien elke sessie verschilt per persoon. Maar waar het daadwerkelijk op neerkomt is: bij hypnose de bewustzijn waarin uw brein toegankelijker is voor suggesties. Hierdoor is het makkelijker om het probleem te vinden en het natuurlijk ook op te lossen.

Decoratief

Persoonlijke ervaring

Zelf word ik al enkele jaren behandelt met hypnosetherapie. Ik heb gekozen voor deze therapievorm omdat ik vroeger een naar trauma heb meegemaakt. Tijdens deze therapie ben achter verschillende dingen gekomen die de situatie wel verzachten. Ik zou zeker snappen dat dit niet voor iedereen is aangezien je natuurlijk eigenlijk iemand toelaat in jouw hoofd. Toch werkt het voor mij heel erg goed en zou ik het zeker aanraden. Wanneer je deze therapie niet probeert sluit je toch een mogelijke manier op verbetering uit. Ik ben nu zelf natuurlijk al een tijdje bezig maar als ik terug kijk naar het begin zie ik zo veel verandering. Ik herken mezelf bijna niet meer en daar ben ik zeker bij mee.