Tandarts in Eindhoven

www.pc2-tandartsen.nl

Op www.pc2-tandartsen.nl kun je je inschrijven bij de tandarts in Eindhoven. Deze praktijk heeft een groot team en daarmee genoeg specialisaties in huis. Je kunt hier onder andere terecht voor de reguliere controles, maar ook voor bezoeken aan de preventie-assistente of mondhygiënist kun je naar deze praktijk. Daarnaast zijn er meer specialisten in het team, waaronder een paro-assistente. Alles kan bij dezelfde praktijk in Eindhoven. Kijk op www.pc2-tandartsen.nl voor meer informatie en om je in te kunnen schrijven. 

Regelmatige control

Een regelmatig bezoek voor controle is belangrijk voor een schoon en gezond gebit. Wanneer je niet regelmatig je gebit laat controleren, worden de risico’s op aanvullende nodige behandelingen groter. Als je toch een extra behandeling nodig hebt, dan word je bij www.pc2-tandartsen.nl goed geïnformeerd en voorbereid op wat je te wachten staat. De tandarts vertelt je wat er nodig is en hoeveel tijd dat in beslag zal gaan nemen, inclusief het aantal behandelingen. Hierbij gaat de tandarts ook in op de risico’s van de behandeling, als die er zijn. 

www.pc2-tandartsen.nl

Inschrijven bij de tandarts

Daarbij bespreken de tandartsen ook de resultaten van de behandeling met je. Als je je als nieuwe patiënt wil inschrijven, kun je de praktijk telefonisch bereiken. Je kunt je ook gemakkelijk inschrijven via www.pc2-tandartsen.nl. Je vult simpelweg het aanmeldformulier in. Vaak kun je binnen een aantal dagen al terecht voor je eerste afspraak na je aanmelding. Kijk op www.pc2-tandartsen.nl voor meer informatie over de tandartsen, het team en de praktijk en kom erachter of deze tandarts bij jou past.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*